Hi5 Dan Diaconescu

Stiu ca multa lume doreste sa vada profilul de Hi5 a lui Dan Diaconescu, si multa lume cauta profilul Hi5 Dan Diaconescu, ei bine, blogul OTV va prezinta nu profilul real al lui Dan Diaconescu de Hi5, ci un profil Hi5 Dan Diaconescu foarte amuzant.
Vizitati profilul Hi5 aici:
Dan Diaconescu Hi5

7 comentarii:

  1. sant in italia de 5 anni si nimeni nu ne intreaba ce este cu noi aici la ambasada nici atat daca nu santem cu contract de munca de ce iar interesa acum cum putem sa facem recesamantul daca noi nu santem inregistrati aici,

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl. DAN ACTUALI PRIMARI DIN COMUNILE DIN NORDUL MOLDOVEI SE TREC LA PARTIDUL POPORULUI SI TOT EI VOR RAMANE PE POST DE PRIMAR {ca doar stiti cum se fac alegerile la comune....vrei sau nu el e primar.
    FALTICENI-28 decembrie 2011

    RăspundețiȘtergere
  3. TRAIASCA PP-DD
    TRAIASCA DAN DIACONESCU
    ABIA ASTEPTAM SA VENIM ACASA
    DACA SE SCHIMBA CEVA AN TARA VOM VENI MAJORITATEA LA CASELE NOASTRE
    MULTA BAFTA.....
    SUNTEM CU PP-DD.

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule dan spuneti-mi va rog daca in tg-jiu se protesteaza.jos cu hotii.ionel motru

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Dan Diaconescu eu sunt o fata de 12 ani din vaslui si sunt destul de inteligenta sa inteleg situatia poporului nostru.Eu stiu ca Traian Basescu a profitat de aceasta tara si in loc sa se gandeasca la binele acestui popor el s-a gandilt la binele sau.Daca Dv a-ti deveni presedinte ce a-ti face pt viitoarea generatie a acestui popor?

    RăspundețiȘtergere
  6. domnu dan USL-PDL-ACEEASI FAMILIE DE HOTII,AU FURAT TOT

    RăspundețiȘtergere