ddd@dandiaconescu.ro mail Dan Diaconescu

Pentru cei ce doresc sa transmita mesaje si mailuri catre OTV, va pun la dispozitie cele doua modalitati prin care puteti trimite mesaje SMS sau mailuri catre Dan Diaconescu la emisiunea Dan Diaconescu Direct si pentru postul OTV.
Adresa de mail a lui Dan Diaconescu si implicit a OTV-ului este ddd@dandiaconescu.ro la care va invit sa trimiteti mail.
Iar pentru cei ce nu doresc sa foloseasca ddd@dandiaconescu.ro, adresa de mail a domnului Dan Diaconescu (ddd), puteti trimite SMS-uri la numarul de telefon 1333.
Cei ce nu doresc sa foloseasca serviciul de mail ddd@dandiaconescu.ro, pot trimite mesajele lor chiar si aici pe blog, desi recomandat este sa trimiteti mail la ddd@dandiaconescu sau SMS la 1333.

1.112 comentarii:

  1. dane.....o sa ai probleme cu florin piersic vorbeste asta de ramine tara fara gaze si cobustibil

    RăspundețiȘtergere
  2. poate realizati o emisiune in care puteti discuta,opta( cu persoane competente),si puteti aduna voturile telespectatorilor privitor la violenta impotriva femeii si a copilului-in general!,ar trebui sa fie prioritatea nr.1 in Romania o lege cu pedepse f.mari,pentru a combate orice act de violenta,chiar si o simpla jignire venita din partea unui barbat contra unei femei ar trebui pedepsita mai aspru,si sa aveti o emisiune zilnica educativa impotriva violentei si integritatii la persoana,astfel multe femei maltratate si abuzate se pot destepta stiind ca exista cineva care le asculta si le intelege,orice sprijin moral conteaza! Sunteti un om inteligent si puteti ajuta multe persoane sa dobandeasca o inteligenta emotionala,in Romania exista multi oameni cu o deficienta mare de autostima,dar ajutati isi pot schimba mentalitatea,pentru ca e pacat...,suntem un popor care a suferit f.mult.Va multumesc pentru timpul acordat,salutari-Mirela.M

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt un angajat CFR.Marfa Targoviste,va rog informati-l pe dl.Prim-Ministru ca disponibilizarile nu s-au facut pe criteriile stabilite de ministerul transporturilor.
    Posturile au fost cumparate cu mii de euro.
    Va rog sa trimite-ti un organ din minister sa controleze listele cu disponibilizarile facute la CFR.Marfa.Va Multumes!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. intrebatil pe dn-ul Boc daca i se pare normal ca mamicile din judetul Cluj sa astepte 6 luni pana isi primesc bani pentru ingrijire copil, datorita incompetentei unor functionari.
    sunt o mamica din turda, am rate , sotul nu mai lucreaza, si nu stiu cu ce mi voi creste copilul 6 luni

    RăspundețiȘtergere
  5. intrebatil pe dn-ul Boc daca i se pare normal ca mamicile din judetul Cluj sa astepte 6 luni pana isi primesc bani pentru ingrijire copil, datorita incompetentei unor functionari.
    sunt o mamica din turda, am rate , sotul nu mai lucreaza, si nu stiu cu ce mi voi creste copilul 6 luni

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul Dan Diaconesc
    Va rog foarte mult, sa discutattii si despre cazul soldatului Gheorghe Raescu .. ce a facut parte in cadrul armatei . Disparut in iunie ,din Timisoara .
    Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  7. - buna seara,dumneavoastra si D.nei Diana, va rog sa o intrbati: daca va fi cutremur si in Israel?si cam cand........? - Iar tara noastra draga si mult ravnita, peste cat timp...isi va reveni si va fi iar bine si lumea senina si cu zambetul pe fata,copii fericiti si lipsiti de saracie.-Daca cumva au fost numai speculatii si vorbe goale, cele mult vorbite(dar dorite) cum ca ...Romania ar fi ferita demulte necazuri si nenorociri,pt. ca ar fi "Gradina MAICII-DOMNULUI" cam ce ar putea sa ne spuna de bine si despre aceasta tara cu numele de ROMANIA!! MULTUMESC !! SI ASTEPT UN RASPUNS- VA DORESC SANATATE SI SPOR LA MUNCA- NONA-

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen,te iubesc mult de tot si vreau..daca se poate,sa cantati melodia "Vad numai oameni necajiti" si "Sus,jos"!Multumesc!
    Katy

    RăspundețiȘtergere
  9. La nivelul instantelor judecatoresti galatene se inregistreaza o recrudescenta a cazurilor de contrabanda cu tigari provenite din traficul ilegal derulat de cetateni moldoveni prin punctele de trecere a frontierei de la Giurgiulesti si Oancea.
    De atunci si pâna in prezent, diverse persoane din Baroul Galati, incearca, sub diferite pretexte sa deturneze actul judecatoresc prin oferirea de cadouri, sub orice forma, in schimbul acordarii Nup-ului in cazurile pe care le reprezinta la bara.
    Sa luam ca exemplu cazul avocatului Popa Gheorghe, fost comisar-sef in Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Galati, trecut in rezerva pentru ca a favorizat contrabanda cu tigari, alcool si cafea la frontiera cu Moldova prin asigurarea protectiei unor cetateni moldoveni.
    Dupa ce a fost destituit, Popa Gheorghe a acces in barou cu sprijinul mentorului sau Dumitru Hagiu, fost procuror galatean cunoscut mai ales pentru asistenta juridica acordata in dosarul Bamburic din Constanta când membri cunoscuti ai lumii interlope galatene au fost arestati preventiv pentru tentativa de omor asupra unui om de afaceri constantean.
    Deseori procurorii, mai ales cei din cadrul DIICOT Galati se confrunta cu invitatii adresate de catre avocatul Popa Gheorghe privind organizarea unor mese festive pe cheltuiala proprie, la restaurantele din Galati sau Braila pentru discutii ''intre patru ochi''. in ce scop?
    De fiecare data, avocatul da asigurari ca reputatia sa in mediul interlop galatean nu va afecta imaginea celor prezenti, iar in localul respectiv nu vor fi prezente persoane care le-ar putea stirbi reputatia si probitatea profesionala.
    Relatiile acestui domn avocat cu procurorii Leau Sorin si Popescu Gabriela, judecatorul Maracineanu Doranda, Hagiu Dumitru ex-procuror, in prezent avocat, sotul Nicoletei Hagiu procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Galati, sotii Pacurariu, Bogdan (procuror DIICOT Galati) si Veronica (judecator la Curtea de Apel Galati) si Duret Nicu - avocat, fost sef al Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei Galati, stirbesc increderea oamenilor in institutiile fundamentale ale statului si a caracterului de legalitate si obiectivitate a solutiilor adoptate de instantele de judecata in cazurile de contrabanda cu tigari, mai ales ca orasul Galati se confrunta cu cresterea numarului de persoane care comercializeaza ''la negru'' tigarete provenite din Republica Moldova.
    Pentru a iesi din sfera ilicitului abstract si a defini conduite umane apte a pune in pericol valorile esentiale pentru normalitatea actului judecatoresc, prin corelare si raportare la activitatile mentionate mai sus, periculozitatea sociala a acestora este relevata mai ales in contextul in care, profitând de statutul de doctorand si reprezentant al Universitatii Libere Internationale din Republica Moldova care functioneaza in Chisinau, Popa Gheorghe a intermediat obtinerea titlului de doctor in stiinte juridice pentru d-na procuror Gabriela Popescu precum si pentru d-na judecatoare Doranda Maracineanu, dosarul de doctor in drept fiind in curs de finalizare.
    Având in vedere ca universitatea particulara moldoveana elibereaza diplome care nu sunt recunoscute de Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, lasam la aprecierea proaspetilor doctori in drept la facultatile moldovenesti gasirea textului de lege care sa (NU) incrimineze actiunile avocatului Popa Gheorghe din cadrul baroului Galati!

    Preşedinta Tribunalului Galaţi, judecătorul Carmen Sandu , a decis ca începând de pe 1 martie să renunţe la funcţia de purtător de cuvânt al acestei instanţe.

    De la data mai sus menţionată, funcţia respectivă va fi ocupată de judecătorul Doranda Mărăcineanu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Dan ce dracu cauta tiganii aia la dumneavoastra in platou va faceti de rusine cu asemenea specimene nu ati vazut cum canta live, zici ca sunt niste mori hodorogite. Spuneti ca sunte-ti televiziunea poporului de ce ne sufocati cu toti tampitii la tv. GEO

    RăspundețiȘtergere
  11. ANONIM
    SUPER EMISIUNI TINETI-O TOT ASA

    RăspundețiȘtergere
  12. Dane ,calculatorul nu a gresit deloc , nu mai da vina pe calculator , daca telespectatorul de luni avea cod trimis sambata sau duminica si castiga si reportul , atuci clujanul ce mai lua daca a trimis sambata si duminica si luni nu a trimis , nu trebuia sa i dai si reportul , e logic

    RăspundețiȘtergere
  13. sunatima sunt andragostita de stefanutz

    RăspundețiȘtergere
  14. domnule dan freau sal ajut pe baiat cu o suma de bani sunatima loati an consigurare msj sunatima la nr 0734147441

    RăspundețiȘtergere
  15. sunatima k sunt disperata dupa baiat

    RăspundețiȘtergere
  16. domnule dan nu pot trm o poza cu mn pt stefanutz ca daca mar vedea pe mn lear lasa pe alea 2 sunatima 0734147441 ma cheama alexandra buc

    RăspundețiȘtergere
  17. lasa-ti baiatul in pace fetelor

    RăspundețiȘtergere
  18. dc va plake de aurolacu ala ?:))

    RăspundețiȘtergere
  19. buna seara domnu dan d., nu mai pot dormi noptile pt. ca privesc la otv felicitari din italia

    RăspundețiȘtergere
  20. Am semnalat si eu "greseala calc. de acum 2 sapt"revenind cu mail chiar aseara, dar fara rezultat! Nici macar nu a fost vizualizat pe scrool! D.D.s-a vazut OBLIGAT sa dea cei 60000 euro. Trebuie remarcat ca prin program cu o conditie inserata se poate lua doar telef. care nu are trimis msj.in ziua precedenta.A se vedea ca nu s-au atribuit premii mai mari de 5000 Eu!Un anal.progr.cu 30 ani vechime.

    RăspundețiȘtergere
  21. buna sunt un tip din spania si asi dori sa o cunosc pe ana este tare simpatica!!

    RăspundețiȘtergere
  22. domnul seamana cu spartacus-k.duglas

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna sunt Emanuel am 20 de ani am ochi caprui am 1.73 metri si sunt din Sinnicolau-Mare si mam indragostit de ana

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Seara.
    MA NUMESC MARIANA SUNT DIN TIMISOARA SI NU GASESC APA MINERALA BIBORTENI IN SUPERMARCHETIRILE DIN TIMISOARA

    RăspundețiȘtergere
  25. ca Dorii Cu ONU cd Bambi IMI loc melodia IMI Este CEA iubirea cauter mai tare, Romani Uni filate CA ATI copiatu pe solista o mie numi Pasa greceasca este Venitien Poate si ca pacta sunt din Slobozia Sambata caantati zileee Sloboziei VA urez succes în Monitorul si VA PWP VA iubesc

    RăspundețiȘtergere
  26. buna seara sunt marius am 28 de ani ochi captui am 1.73 metri si sunt in italia si m-am indragostit de alexandra-buc

    RăspundețiȘtergere
  27. buna seara sunt marius am 21 de ani si sunt din tg-jiu si ash vrea sa o cunosc pe alexandra este foarte draguta si daca vrea sa tinem legatura poate intra pe id meu de mess marius_marius201089 http://photos1.hi5.com/0088/338/380/WrpgCu338380-02.jpg

    RăspundețiȘtergere
  28. Neata domnule Fatu.Vreau sai urez la multi ani pana la 200 lui Izabela,faceti o treaba excelenta cu aceasta emisiune,numai bagati toate maselele stricate in seama,fetele sunt foarte dragute,le sarut adanc.Cu respect,George Alexandru din oras/judet Tulcea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Neata domnul Gabriel,as dori si eu o carte dea dvs. si un bilet la teatru,va urmaresc toate emisiunile,sunteti the best,pacat de toti bolovanii carei sunati. sunati-ma 0747211689 George Alex din Tulcea.

    RăspundețiȘtergere
  30. Neata domnule Fatu.Vreau sai urez la multi ani pana la 200 lui Izabela,faceti o treaba excelenta cu aceasta emisiune,numai bagati toate maselele stricate in seama,fetele sunt foarte dragute,le sarut adanc.as dori si eu o carte dea dvs. si un bilet la teatru,va urmaresc toate emisiunile,sunteti the best,pacat de toti bolovanii carei sunati. sunati-ma 0747211689 George Alex din Tulcea.

    RăspundețiȘtergere
  31. poltoaga mariana17 mai 2010 la 11:05

    am trei copii si un sot cu handicap si o pensie mica si as dori o mobila pentru baiatul meu care a fost ziua lui pe 5 mai si mai este si pe 21 sau pentru fata mea care este ziua ei pe 19 mai si pe 21 de ctin si elena va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  32. AM JUCAT IN SERIALUL CAZUL DAMIAN MA NUMESC MIHAELA ARTIST LIRIC SI AM FOST DATA AFARA DIN CORUL BISERICII DELEA NOUA.OARE E DREPT SA INDUR ASEMENEA SITUATIE /A FOST DOAR UN ROL.CUNOSC 400 MELODII DIN REPERTORIUL INTERNATIONAL.CANT LIVE CU NEGATIVE.AS VREA SA CANT IN EMISIUNI 0729159502

    RăspundețiȘtergere
  33. am lasat si eu un cod pe sticla cu raport cu mail alina_draguta32@yahoo.com in seara asta

    RăspundețiȘtergere
  34. DOMNUL DAN DIACONECU SINT VICTORIA DIN SUA FLORIDA SI VREAU SA II UREZ LA MULTI ANI ELENEI MERISOREANU IA MA CUNOASTE SI SA SALUT TOTI INVITATI DUMNEAVOASTRA SINTETI MINUNATI TOTI .

    RăspundețiȘtergere
  35. victoria timis21 mai 2010 la 15:45

    La Multi Ani ! pentru Elena Merisoreanu
    Salutari la toti invitati ,Tineti tot asa faceti emisiuni frumoase
    din Florida USA
    Victoria Timis

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnul DAN DIACONESCU ascultam povestea asta de mult timp faceti domne intrasa fel sa vb cu femeia cu care a baut cafeaua ca nu se poate sa nu stie ceva de intentiile ei noi de aici din spania urmarim foarte multi din toledo FLORIN SI NINA

    RăspundețiȘtergere
  37. DAN DIACONESCU va multumim pentru emisiunile cu dezbateri.pentru a vedea fata adevarata a cei ce conduc tara bravo VLADIN TUDOR noi romani de peste hotare sustinem ROMANIA MARE (VLAD TEPES)e scaparea...............(emil)sp

    RăspundețiȘtergere
  38. DAN DIACONESCU VA RESPECTAM PENTRU CEA CE SANTETI SI CEA CE FACETI.SALUTARI LUI VLADIN TUDOR ITI MULTUMIM PENTRU LUPTA CARE O DUCETI SUS ROMANIA MARE (EMIL(

    RăspundețiȘtergere
  39. DAN DIACONESCU va multumim pentru emisiunile cu dezbateri.pentru a vedea fata adevarata a cei ce conduc tara bravo VADIM
    TUDOR noi romani de peste hotare sustinem ROMANIA MARE (VLAD TEPES)e scaparea...............(emil)sp

    RăspundețiȘtergere
  40. sa va fie rusine ati distrus tara comunistilor au plecat toti tineri din tara ca nu au locuri de munca
    yo am plecat de la 17 si nu asi mai veni in tara pentru nimic in lume va saluta florin spania si va urez succes in continoare sa duceti tara la ruine

    RăspundețiȘtergere
  41. d dan diaconescu in seara asta numai politic alceva nimic ca sa plictisit oameni de iei si asta vine sa isi faca reclama la dumneavoastra sintem plin de minciuni ii satula tara de minciuni

    RăspundețiȘtergere
  42. d dan diaconescu ini caut tata de 29 de ani va rog sa ma ajutati sal gasesc ii din bucuresti berceni nustiu daca sa mutat de acolo va rog mult ca eu sint in spania cum pot sa iau legatura cu dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  43. d dan diaconescu tatal meu se numeste croitoru banu sint carmen din spania care van trimis un mesaj ca imi caut tata din bucuresti berceni
    sint carmen

    RăspundețiȘtergere
  44. domnul dan diaconescu a fost arestat din cauza adevarului ca isus
    (ieste singura persoana in care mai are lumea incredere in iel)

    RăspundețiȘtergere
  45. pacat de ce i se intimpla sper sa nu reuseasca sa il sperie si sa mearga mai departe ma intreb unde sunt toti cei care ia ajutat magdaaa ai uitat ca fara el erai un nimeni nu ma asteptam sa nu fi linga el pacat pacat ,becali DD nu a dormit linistit ca tine cind tu ai fost arestat pacat pacat si citiii erati un nimeni fara el nu stiu unde este dmn V TUDOR el sigur ar fi fost linga el ma asteptam sa fie mai milte persoane linga el dar.... exixta dumnezeu si ma rog lui ca DDsa fie liber curind

    RăspundețiȘtergere
  46. nu te speria DANE fi tare ai votu meu si al familiei mele ma rog lui dumnezeu sa candidezi toata lumea si a dat seama ca e facatura

    RăspundețiȘtergere
  47. domnule dd nu te lasa invins de nimeni.sa faci apel la drepturile omului si sa ceri demiterea echipei de judecatori sa nu mai poata profesa an romania.ca nu sunt compatibili cu profesia de judecatori.sa le ceri sa plateasca pentru abuzul de putere iar banii s-ai donezi unor azile,orfelinate,spitale.ca doar asa scapam de criza din tara platind cei care nu respecta legea si fac abuz de putere.nu sa plateasca tot pòporu ca si asa este sarac.

    RăspundețiȘtergere
  48. se spune din vechime ca pestele de la cap se impute.asa ca toti cei care ar trebui sa aplice legea corect fac abuz de ea si o aplica pentru cei saraci si cauta sa-i pateze pè cei curati si corecti,ca sa nu arate pe cei ce fura din munca si dreptatea poporului roman.ca au furat tot ce a facut poporul an timpul lui ceausescu.nu au fost instare sa mentina fabrici,uzine,agricultura.au vandut tot sa-si umple buzunarele.cei ce au revendicat castele paduri.e.t.c. cu ce leau facut ei,leau facut stramosii,bunicii,parintii nostri cu palmele lor cu viata lor,asa ca nimeni nu ava dreptu sa ceara ceva pentru ca tot era al poporului roman.dar toti au abuzat de putere au furat poporul au jefuit,acum spun ca este criza,.criza au facuto ei ca nu mai au ce fura.sa dea tot anapoi ,tot ce am avut cind era ceausescu la putere,ca aveam toti unde munci acasa nu prin straini

    RăspundețiȘtergere
  49. suntem aluturi de dan si credem in nevinovatia lui.Asteptam cu sufletul la gura eliberarea ta.Toti ro din espania. DA DA DA DA DA

    RăspundețiȘtergere
  50. BUNA SEARA,dumneavoastra cei din studio ,astazi am mers la biserica unde dimineata au emisiune la OTV,si preotul vb. cu inima larg deschisa si cu credinta ,ca o sa fie eliberat cit mai curind.
    La multi ani mamei sale, asta da cadou care i la facut Tatal Ceresc.Te iubim Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  51. Mama mea a stat lipita de tv ,si altceva nu a mai vizionat,noroc ca avem 2 televizoare in sufragerie,asa mai pute si fiul meu sa se uite la desene.Am urmarit cu inima strinsa si cu durere ,ceea ce i s-a intimplat ,Daneeeeeeeeeeeeeeeeeee sint cea care din cauza OTV barbatul zicea ca nu-mi mai plateste cablu.Va dorim tot binele din lume si ceea ce ne dorim noua .Adevarul a invins.Mihela din Italia

    RăspundețiȘtergere
  52. ma bucur ca veti fi liber nu este corect ce vi se intampla suntem alaturi de dumneavoastra dumnezeu sa va ajute sa se faca dreptate . un sincer calduros LA MULTI ANI mamei dumneavoasta sanatate si bucurii va asteptam cu mare drag pe micul ecran va iubim

    RăspundețiȘtergere
  53. felicitari. Dumnezeu va iubeste! Sunteti atat de iubit de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  54. ma bucur f mult.santeti un anger pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  55. DANE TE ROG AI MARE GRIJA CU AURELIAN PAVELESCU .AFALA INTAI TOATE INFORMATIILE DESPRE EL SI NU-L LASA SA SE CLOCEASCA PE LANGA PARTIDUL TAU !!!!!!!!!!!!! SA NU FACI IN RUPTUL CAPULUI ALIANTA CU PNTCD PT CA TE VA TRAGE INAPOI … VREAU SA VAD OAMENI DE VALOARE IN JURUL TAU ,OAMENI CU REALIZARI, OAMENI CARE NU AU CURVASARIT PRIN TOATE PARTIDELE CARE SI-AU DAT CU TIFLA!!!! DACA CE VREI SA CONSTITUI E INTRADEVAR UN PROIECT DE BUNA CREDINTA FARA STRUCTURI MAFIOTE IN SPATE, TRE SA AI MARE PRUDENTA SI PROTECTIE SI SA EVITI IN MOD ELEGANT TOTI –AGENTII STRATEGICI DE INFILTRARE — SAU FRIPTURISTII!!!
    SUNT UN SIMPLU ROMAN CU O ULTIMA SPERANTA

    RăspundețiȘtergere
  56. domnule dan faceti partid si candidati la presenditie cu guvernu care este intram infaliment. pensionarii pe caz de boala nu le ajunge pensia

    RăspundețiȘtergere
  57. sunt o romanca plecata la munca in italia si inca mai sper la acea zi cand ma v-oi pute intoarce sa muncesc in tara mea.dan diaconescu este acea speranta.vreau sa cred di suflet ca nu o sa faca cum au facut toti politicienii:au promis dar nu au facut nimic.romanii din italia va iubesc dd!

    RăspundețiȘtergere
  58. DAN DIACONESCU PRESEDINTE .AI FOST ARESTAT POLITIC,DAR ACUM I-AI CIURUIT,DANE.SCAPA TARA DE NECAZ,AI DEMONSTRAT CA ESTI TARE SI PUTERNIC,I-AI BAGAT IN SPERIETI,SE TEM DE TINE.SUNTEM ALATURI DE TINE SI TE SUSTINEM.

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna seara Dl.DAN ,sper ca de data aceasta sa fie mai bn pt Romania si pt cei oropsiti din aceasta tara,poate ne ajuta Dumnezeu sa ne intoarcem in tara noastra draga definitiv,acuma sint in tara ,dar locuiesc in Italia,si mi se pare ca viata este mai sccumpa aici in tara ,sper ca ne veti ajuta,Domnul sa va binecuvinteze.MiHAELA DIN PLOIESTI

    RăspundețiȘtergere
  60. BINEINTELES ,CATEGORIC,AFIRMATIV,DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DADA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DADA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DE 100 DE ORI PRESEDINTE MIHAELA DIN PLOIESTI .

    RăspundețiȘtergere
  61. Tine-ti minte trei cuvinte.{DAN-DIACONESCU-PRESEDINTE}IAR PT GAOZARI DE LA PUTERE LE DA DUMNEZEU CE MERITA

    RăspundețiȘtergere
  62. BUNA SEARA DL. DAN DIACONESCU SUNT UN BAIAT DE 20 DE AÑI VREAU SA VA FIU ALATURI SI SA INFINTAM PARTIDUL POPORULUI UN PARTID AL OAMENILOR SI SA AVEM UN VIITIR MAI BUN SUNT DIN ALCALA DE HENARES MADRID

    RăspundețiȘtergere
  63. buna seara dl.diaconescu vreau sa particip si eu in partidul poporului din madrid sunt, sunt alaturi de dumneavoastra la bine si la rau

    RăspundețiȘtergere
  64. dani carboneras(almeria)29 iunie 2010 la 17:40

    sa fim realisti cu atata mafie in romania ar fii posibil asa ceva?!?dar daca da, cu cine ?aduci cumva un guvern competent ori ziaristi?acolo singura solutie ar fi cea de aducerea oamenilor competenti si atragerea de investitori.Am 24 de ani si 6 ani in spania imediat dupa ce am terminat liceul, nu am votat inca dar sincer nici nu stiu cu cine nu mai poti sa ai incredere in nimeni asa am crescut toti in comunism asa am fost invatati asa cand ai dat de un roman aici in strainatate in romania oriunde ar fi te fura. Multumesc faci emisiuni interesante ptr oameni normali cei mai multi fara scoala si oameni ce au crescut in comunism ce sau hranit cu promisiuni inainte de comunism si acum dupa 20-21 de ani. Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  65. DA DA DA {DAN DIACONESCU-PRESEDINTE]

    RăspundețiȘtergere
  66. domnule dan diaconescu ma numesc anca si am 25 ani si sunt in italia de 3 ani , asi vrea sa va urez succes in drumul care lati ales de a fi presedinte. dar mai sunt 4 ani pana atunici ,are timp basescu ,boc,udrea si alti sa iti mai rotunjeasca averile .va urez succes si speram ca cineva va face ceva ,dar sunt slabe sperante pt mine ca se va trai mai bine i nromanica noastra

    RăspundețiȘtergere
  67. Bravo Dane!!!..zero ai fost ,zero ramai !!! Ce-ti veni cu partidul asta? Crezi ca nu sunt destule "ciurucuri" in politica romaneasca?..sau nu mai ai bani sa-ti schimbi elicopterele,iahturile,vilele,limuzinele...Nu-ti ajunge ce ai? Nu-i frumos sa profiti de necazurile acestui popor,sa le oferi sperante FALSE !!...intradevar ai mari sanse cu partidul...oamenii de calitate au cam plecat sau pleaca ...sau isi vad de treaba lor,cinstit,onest,suferind in tacere,dar MUNCIND CINSTIT...iar cu CIRC si sperante false de PAINE poti obtine multe voturi de la manelisti,curve,oligofreni,analfabeti si tot felul de cersetori=public fidel OTV...si cu ceva politicieni traseisti,gunoaie,papagali,sacali... REUSESTI !!! Mai este de furat in tara asta si de ce sa nu profiti si tu !..ca santajul e riscant daca nu esti la putere!

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna seara Domnule Dan, ma uit la emisiunea d-voastra si nu-mi vine sa cred ce pornita e Doamna blonda. As vrea sa-i spun ca Bancile in Romania sunt private si nu de stat asadar Guvernul nu are nimic de-a face cu problema asta. La noi in Germania daca nu-ti platesti rata 3 luni vine si iti ia din casa pana isi acopera suma. Trebuie sa te gandesti inainte daca poti sa platesti sau nu. Au fost cazuri aici cand oameni au ramas fara case dupa ce au platit 20 de ani si acum stau in chirie nu au nimic. Parerea mea de aici este ca nu Basescu nici Boc nu sunt de vina ci SISTEMUL care s-a instaurat dupa Revolutie. Domnule Dan D-voastra stiti mai bine la ce ma refer. Mi-am dat seama de la inceput ca sunteti pregatit si sustinut de Domnul Basescu pentru urmatoarele alegeri. Va doresc succes si multa bafta. Impreuna cu Domnul Basescu ve-ti castiga. Va salut din Germania, Livio

    RăspundețiȘtergere
  69. am vazut ca a mai fost anuntata o data disparitia amindorura dar aceasta disparitiea a fost data de sora doamnei sasu

    RăspundețiȘtergere
  70. Diaconescule,JURA-TE CA N-AI CAZUT LA INTELEGERE cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  71. BUNAziua sunt din DR TR SEVERIN sunt saraca ,eu va cer bani a-si dori sa lucez si eu in TELEVIZIUNEA dumneavostra daca se poate va rog ajutatima va rog frumos

    RăspundețiȘtergere
  72. d dan diaconescu sint ofana al otv si am un frate si o mama sint pensionari si acuma afectati de inundatie nu mai au mobila paretele de la casa sa darimat.fratele meu a suferit un acctident de masina in bucuresti pe trecerea de pieton si a suferit 5 operati va rog sai ajutati si pe iei cu ceva sint carmen din spania nr de tel 0726561638 va multumesc .va rog ajutatil

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna seara din loc.satu-mare.jud.satu-mare str.piata-libertati nr.16.ap.12.et.2.telefon 0361808673 sau 0771649423,ma numesc pop aurelia si am 52 de ani find mama la 4 copii si am fost pana in 1 aprilie angajata ca asistenta-maternala timp de 14 ani,si ultima am crescut pe gorcsie eva 11 ani si dupa 11 ani am fost despartita cu o ordonanta executorie desi fetita nu a vrut sa plece dar au obligat cu forta in 9 iunie,iar in 10 a si fugit de la doamna dragos ana din botiz,si inca noaptea iar eva a fost prins pe la ora 3 dimineata la satu-mare langa peco de pe drumul botizului,iar in 14 am la oradea proces pentru recurs,la ordonanta.Dar mai am o problema cu casa care este natonalizata,si cumparata de un fost presedinte de tribunal si sotia acestuia popdan rodica si popdan aurel si mic vasile,acestii oamenii mai au si alte locuinte si chear cladire cum este si a noastra,doamna popdan rodica este si consiliera la partidul PDL,am fost in lege 5-6 ani chear si
    acuma suntem pentru a face un contract cu noi finca suntem 5 familii dar in 7 iunie au fost evacuatii doua familii care erau paralizatii,si au fost evacuatii de acestii domnii pe care am insirat mai sus,de ce va scriu din mai multe motive cu domnul barbu am mai vorbit la telefon ,la domnul dan diaconescu am fost trimis un sidiu prin posta recomandat chear cand a fost arestat,dar nu am fost contactata si sa fiu si eu ajutata aven hartii doveditoare cum a fost cumparat in 2005,si noi nu am stiut decat in anul 2010 ,dupa lege suntem noi primii cumparatorii ,am fost in lege dar nu 5 ani cu popdan ci in 2007 cand popdan a facut evacuarea din toata cladirea piata-libertatii nr.16.am fost la CEDO dar nu cu popdan ci cu STATUL ROMAN,rog daca este o posibilitate sa ne putetii ajuta cu stima si respect.

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna seara din loc.satu-mare.jud.satu-mare str.piata-libertati nr.16.ap.12.et.2.telefon 0361808673 sau 0771649423,ma numesc pop aurelia si am 52 de ani find mama la 4 copii si am fost pana in 1 aprilie angajata ca asistenta-maternala timp de 14 ani,si ultima am crescut pe gorcsie eva 11 ani si dupa 11 ani am fost despartita cu o ordonanta executorie desi fetita nu a vrut sa plece dar au obligat cu forta in 9 iunie,iar in 10 a si fugit de la doamna dragos ana din botiz,si inca noaptea iar eva a fost prins pe la ora 3 dimineata la satu-mare langa peco de pe drumul botizului,iar in 14 am la oradea proces pentru recurs,la ordonanta.Dar mai am o problema cu casa care este natonalizata,si cumparata de un fost presedinte de tribunal si sotia acestuia popdan rodica si popdan aurel si mic vasile,acestii oamenii mai au si alte locuinte si chear cladire cum este si a noastra,doamna popdan rodica este si consiliera la partidul PDL,am fost in lege 5-6 ani chear si
    acuma suntem pentru a face un contract cu noi finca suntem 5 familii dar in 7 iunie au fost evacuatii doua familii care erau paralizatii,si au fost evacuatii de acestii domnii pe care am insirat mai sus,de ce va scriu din mai multe motive cu domnul barbu am mai vorbit la telefon ,la domnul dan diaconescu am fost trimis un sidiu prin posta recomandat chear cand a fost arestat,dar nu am fost contactata si sa fiu si eu ajutata aven hartii doveditoare cum a fost cumparat in 2005,si noi nu am stiut decat in anul 2010 ,dupa lege suntem noi primii cumparatorii ,am fost in lege dar nu 5 ani cu popdan ci in 2007 cand popdan a facut evacuarea din toata cladirea piata-libertatii nr.16.am fost la CEDO dar nu cu popdan ci cu STATUL ROMAN,rog daca este o posibilitate sa ne putetii ajuta cu stima si respect.

    RăspundețiȘtergere
  75. dane lasane naiba cu manele , sarbe , ce faci tu acolo nui mai chema acum in vremurile astea te rog daca vrei sa facem ceva impreuna macaracum lasa emisiunile aste a de 2 lei tu no sa chemi acum pana la sfarsitul anului numai oameni politici ne faci sa nu ne mai uitam la tine cu , emisiunile aste a cu muzica hai laso naiba pe dragomiroiu pe m . ciobanu, etc

    RăspundețiȘtergere
  76. Presedintele ROMANIEI,T.BASESCU afirma:"ROMANIA este un STAT MAFIOT in care INSTITUTIILE STATULUI sunt organizate pe principiile CLANURILOR MAFIOTE".Isi mai sustine aceasta afirmatie?A fost oare informat de SERVICII ca jidovimea masonica satanista care l-a sustinut in campania electorala a primit ordin ca dupa obtinerea ultimelor bogatii ale pamantului Romaniei,pe care acesta se straduieste sa le cedeze in speranta ca-si va putea prelungi viata{vezi Rosia Montana},sa-l abandoneze sfasierii publice ca principal vinovat al dezastrului Romaniei.La fel au patit si maresalul Antonescu si Ceausescu,care l-au parasit pe DUMNEZEU si au tradat poporul.AI GRIJA DIACONESCULE CU CINE TE-NHAITI !

    RăspundețiȘtergere
  77. TIGANI : apelativ cu care sunt numiti de catre jidovimea khazara aflata in varful ierarhiei mondiale,atat ROMANII cat si EVREII adevarati, urmasii lui Avraam si a lui Iacov care au fost redusi in Palestina la cateva populatii de pastori nomazi de catre asiaticii khazari care li s-au substituit si care isi spun acum POPORUL ALES.

    RăspundețiȘtergere
  78. foarte buna legea cojocaru sa dea dumnzeu sa reusiti multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  79. toate taxele sunt ILEGALE.Platim taxe atat de multe si variate unele duble sau triple,fara sa stim pentru ce care se duc intr-un cont comun {bugetu}din care guvernantii masoni se infrupta dupa bunu plac printr-o multime de contracte a caror ilegalitate este ascunsa publicului prin secretizarea acestora.

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna ziua domnilor, sunt consternat de ceea ce vad pe micul ecran si sincer cred ca actualii lideri politici ce conduc acum aceasta tara au luato pe aratura rau de tot. Este tot mai evident ca actuala conducere este total lipsita de bunul simt si sigur ca intentia domnului D.Diaconescu de a candida la functia de presedinte al Romaniei ia infuriat pe actualii conducatori, vazind in domnul Diaconescu o tinta ce trebuie cat mai repede eliminata. Este desigur foarte vizibil ca traim astazi o incertitudine mai mult decat reala si foarte atroce impotriva populatiei. Cred cu tarie ca intentia Dvs.domnule Diaconescu trebuie pusa in aplicare si dusa pana la capat, fara sa va ganditi la o retragere rusinoasa. Avem incredere in steaua Dvs.si lucrul cel mai important este ca oamenii privitorii postului OTV sunt alaturi de toate initiativele pe care cu inteligenta le propuneti.Va doresc numai bine si va rog sa nu va uitati promisiunea facuta romanilor atunci in seara aceea cand ati iesit de la cercetari penale.

    RăspundețiȘtergere
  81. Am crezut ca au trecut timpurile cand Cozmanca,seful mafiei PSD-iste,trimitea echipe de PROCURORI CRIMINALI care,sub protectia LEGII,intrau peste oponenti ii "sinucideau",apoi tot ei faceau ancheta(vezi cazul"Ierbasu").Daca unui om public ca DD i se intampla sa fie anchetat de un procuror criminal(v.dosarele de urmarire penala incepute impotriva lui pentru abuzuri atat de grosolane incat denota ca e un individ lipsit de o elementara cultura juridica dar care nu se teme si continua in vazul lumii sa terorizeze martori,judecatori)se impun intrebari ca:cine il sustine de n-are nici o retinere in savarsirea acestor crime de calcare in picioare a legilor statului?de ce mai este in functie si nu e nici macar suspendat? Pana vom primi un raspuns fratilor cred ca mai sigur e sa fugim in munti.Ar mai fi o varianta: SA NU NE SCAPE NICIUNUL!

    RăspundețiȘtergere
  82. motivul uciderii MADALINEI MANOLE a fost decisia ei de a-si parasi sotul
    Am ajuns la concluzia ca in ultima vreme MADALINA si MIRCEA se certau tot mai rau “vezi interviul dupa internarea ei la spital cind a avut dureri de inima acum citeva luni in care sotul e putin agitat” , iar ea fiind o fire hotarita si independenta ar fi hotarit sa-l paraseasca cum a facut cu primul sot, doar ca MIRCEA a vazut “NEGRU” in fata ochilor si se vedea pierdut fara averea ei sau de nebun decat sa o lase sa plece de la el mai bine “pana cind moartea ne va desparti”.
    Ori a premeditat crima de ziua ei ciocnind o cupa de Furadan in paharul Madalinei si toate inscenarile celelalte cu mesajul de adio pe care l-a pregatit tot el,
    sau a fost un conflict intre ei in acea seara care a degenerat el fiind o fire impulsiva si de la lovitura cauzatoare de moarte, a se vedea capul spart “poate vroia sa o opreasca cu forta sa nu plece de aceea totul s-a produs langa usa de la intrare “, el s-ar fi speriat si de aceea ar fi accelerat moartea cu ingerirea acelei cantitati de Furadan cand ea era inconstienta, inca nu murise, asa parea doar o sinucidere iar el scapa BASMA CURATA .Oricum se vedea parasit si nu avea nimic de pierdut.
    Sper ca investigatorii sa gaseasca solutia pentru ca nu cred ca s-a sinucis in primul rand pentru ca fiind mama la rindul ei ar fi explicat motivul cel putin mamei sale cu care era in raporturi bune .
    Poate ar trebui sa i se faca lui Mircea un TEST pentru a se vedea daca nu cumva este el cu probleme de schimbari de comportament cum declara despre MADALINA Dumnezeu sa o ierte.

    O admiratoare de-a ei din vremea cand cintam si eu la chitara inainte de 1989, iar acum traiesc in Italia .


    Va doresc emisiuni cat mai multe si mult succes pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  83. DOMNULE DAN DIACONESCU,locuim in Irlanda de 11 ani.Am fost acasa in acesti ani doar de 5ori,ultima oara anul acesta la un deces si ma ingrozit ca si in anii trecuti ;NICI O SCHIMBARE;.Toata lumea e flaminda si plina de datorii.Ne lipseste mult tara noastra am vrea sa ne intorcem dar nu e nimic de facut acolo de si aici este ca in rai,nu ne lipseste nimic ,spun asta cind ma refer si la copii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  84. marilena sunt.am 28 de ani ,sunt in spania de 3 ani.vreau sa ma stabilesc la mine in tara in romania numai cand veti fii presedinte.va iubesc si va sustinem .va rog cititi_mi mesajul

    RăspundețiȘtergere
  85. BUNA DOMNULE DIACONESCU INVITATUL DIN SEARA ASTA BATE CAMPII LOCUIESC IN JUDETUL COVASNA SI NU AVEM PROBLEME CU MAGHIARII CHIAR AM FACUT AFACERI CU MAGHIARII SI SUNT FOARTE SOCIABILI DACA MERGETI INTRO CASA DE UNGUR NU PLECATI PANA NU VA SERVESTE MASA SI CU CE ARE MAI BUN ASA CA VA ROG NU FACETI POLITICA ROMANILOR SI A MAGHIARILOR

    RăspundețiȘtergere
  86. D-le DD,am o intrebare,ca o taranca de la tara ce sunt,poate ma luminati si pe mine.Este voie sa faci chef cu lautari intru-un spital,sa auzi de acasa cum se cinta si sestriga fara numar?este ora 1.40,nu putem dormi de muzica,urlaturile celor beti care se aud din incinta spitalului.Este vorba de spit.de psihiatrie MOCREA,JUD ARAD.vA\a dati seama ce vacarm,daca spit e la vreo 500m de localitate si se aude destul de tare muzica si strigatele cu FARA NUMAR?!initial am crezut ca este nunta in spital,ma gindeam ca se casatoresc bolnavii....nu ma mai mir,totul este posibil in tara asta!

    RăspundețiȘtergere
  87. PARTIDUL POPORULUI!OARE SA FIE DREPT?suntem in portugalia,am vrea sa venim acasa sa investim acolo in ceva da ne e fff frica de ce se intimpla acolo.va vom vota cu siguranta numa sa fie mai bine si la noi.succes.vom scoate formularul si vom semna si vom cauta mai semnaturi cu sigurantaVIORICA VODA

    RăspundețiȘtergere
  88. buna seara sau mai bine zis buna dimineata domnule dan .va felicit ptr ceea ce vreti sa faceti ,mi-as dori sa fie adevarat sa nu ne dezamagiti !suntem satui de atatea promisiuni de minciuni si de traiul asta de rahat la care suntem supusi!desi locuiesc in italia de vreo 10 ani gandul meu este mereu la romania ,mi-as dori sa stau in tara mea dar ....!!!!nu sunt indiferenta si sunt la curent cu tot ce se intampla in romania si simt suferinta in inima mea vazand in ce hal ne-au adus ticalosii aia de la putere!!!in speranta ca poate o sa reusiti sa faceti ceva mi-as dori sa va dau semnatura mea si eventual sa strang niste semnaturi de pe aici dar nu stiu cum sa fac! imi spuneti dumneavoastra cum trebuie sa procedez?

    RăspundețiȘtergere
  89. Incerc de mult timp sa intru in direct cu d-l Diaconescu.sau sa ma inscriu pentru Partidul Poporului.Nu gasesc nici una-nici alta.sms-uri pe telefon am tot dat ,dar si astea se platesc insa nu mai am cu ce.imprimanta nu am decat singur calculatorul atat.DA . Vreau sa fie cat mai curand noile alegeri prezidentiale ,sa se poata schimba situatia acestor oameni .pusi la grea incercare de 21 de ani.Romania A FOST FURATA SI DISTRUSA IN TOTALITATE DE ACESTI NENOROCITI.D-le Diaconescu sunteti alesul lui Dumnezeu ,asa ca mergeti mai departe cu curaj,cu inima deschisa caci prin nastere ati fost destinat sa fiti la condicere.numele ce-l purtati spune asta.D=DOMNUL;D=DUMNEZEU;CRISTIAN=CHRISTOS.Fiti binecuvantat si mereu cu sufletul curat,daruiti iubire si iubire veti primii.Sa va cresteti fetita la fel ca toti cetatenii Romaniei,intr-o tara linistita.frumoasa si bogata fara grija zilei de maine.fara frica de a merge seara prin parc sau sa-ti intre cineva in casa cand nu te astepti,sa sa sfarsesti zilele din vina vreunui raufacator.am dus-o bine pe timpul lui Ceausescu,caci mki-am crescut copii si am avut si casa propie.acum copii nu-i mai am linga mine.baiatul nu se intereseaza ce fac. E in Italia de 6 ani si nu ma ajuta cu nimic(dumneata ce mi-ai dat?)asta imi spune cand ii cer ajutorul.fata are casnicia ei cu copii in scoala.eu nici la medic nu ma pot duce,chiar daca am astm,chiar daca nu ma pot deplasa mai mult de 200 de m ,cad jos.nu de grasime si de bine.am 1m49cm si 38 de kg.cred ca va dati seama.camera in care stau nu e a mea,iar salariu din care traiesc cu sotul e maxim 300 de lei,si astia castigati la negru caci nimeni nu ne angajeaza din cauza varstei si a bolii.pensia anticipata a sotului,trebuia sa o aive acum in noiembrie dar ..a anulato Boc si Basescu.Ne mai da vecinii cu suflet cate ceva cand si cand,iar la stat avem o datorie de inca 65 de milioane asta e situatia e bunastarea promisa de basescu la alegeri."NE-A CIURUIT"

    RăspundețiȘtergere
  90. nu cred ca a durat o ora incendiul,nu i-ar mai fi gasit in viata ,nu ar fi rezistat nici un adultdara mite prematuri

    RăspundețiȘtergere
  91. ziaristii cauta doar senzationalul se dau solidari cu victimile dar nu-i intereseaza decat EXCLUSIVITATILE

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna ziua Domnule Dan Diaconescu....
    Ma bucur atit eu cat si poporul ca exista oameni buni ca dumneavoastra sa poata ajuta si necajitii.am si eu un necaz foarte mare , va rog sa ma ajutati si pe mine numarul meu de telefon0232238732

    RăspundețiȘtergere
  93. BUNA ZIUA DOMNULE DAN DIACONESCU EU AM PE SCARA UN VECIN CARE REPARA MASINI FARA AUTORIZATIE SI IA BANI CALA SERVIS MA MUTETI AJUTA SAI II POT FACE CEVA CA ESTE ILEGAL

    RăspundețiȘtergere
  94. NEACSU GABRIELA CLAUDIA18 august 2010 la 11:59

    domnule Dan Diaconescu in primul rind sper ca acest mesj sa fie citit de dv.iar daca puteti sa ma ajutati pt a vedea la persoaneledespre care o sa va povestesc fericite.
    Este vorba despre parinti prietenului meucare sint oameni simpli ,oameni saraci care au muncit sa creasca 10 copii,2 baeti si8 fete.Tatal prietenului meu este surd complectsi nu stie carte atit el cit si sotia lui .din cele 8 fete care le are una are un baiat de 16 ani si este necasatorita nu lucreaza si traeste impreuna cu acesti batrini,mai sint 2 fete care una este bolnava psihic iar alta ceva asemnator dar are si epilepsie aceasta din urma are o mica pensie si impreuna cu pensia tatalui care este de sase milioane traesc 6 persoane,in plus de toate problemele care le are si le avea acum o luna jumatate lea luat foc casa si nu lea ramas nimic ,nici macar un pahar din care bea apa.problema este ca soara cea mai mica a prietenului meu impreuna cu prietenul ei au facut acte pe numele ei pe pamintul unde sata acesti batrini.dar ca sa va spun toata poveste acesti oameni au avut casa lor dar erea undeva unde sa facut o cariera de piatra iar minierera di Rm.Vilcea a decis sa le dea in alta parte o cabana si sa ii scoata din casa lor pt ca erea un risc,asta sa intimplat acum 25 de ani.ei ne stiind carte copii fiind mici au acceptat,iar acum 2 ani a venit o persoana pe nume Celic Gheorge silea spus ca pamintul de sub cabana data de miniera Rm. Vilceaiar atuci sora cea mica ia pus pe batrini sa scoata bani din reciproc sau banca pt.a plti pamintul iar ea la trecut pe numele ei.Ceilati frati ne stiind ,iar cind au aflat au inceput discutiile.acesti oameni nu au nici un ajutor lea trimes prietenul meu si alta sora care este cu noi aici in spania niste bani pt as face 2 camere sa aiba unde sta ca o sa vina frigul si ploile si ei sint sub cerul liber .pina anul trecut nu au avut nici lumina ca nu le dadea voe sa bage ca ziceau ca nu au acte pe cabana,iar anul trecut siau bagat lumina si cind traiau si ei cit de cit decent lea ars tot si totul di cauza la instalatia de lumina pe care a facuto prietenul surorii cea mica care a facut acte pe numele ei si care nu permite la nici un frate sa mai calce pe pamintul ei chipurile.
    Pentru asta domnule dan va rog din suflet daca puteti sa ajutati acesti batrini cu ceva chiar cu un aparat de auzit pentru tatal prietenului meu sa auda si el macar atunci cind il suna fiul lui .
    acesti oameni locuesc in orasul-BREZOI,str.-VASILATU,judetul-RM.VILCEA
    va rog din suflet domnu dan faceti dv.ceva pt.acesti oamni necajiti care in acest moment sint disperati si neajutorati totul pt. ei
    UN SALUT RESPECTOS SI SPER SA CITITI ACEST MESAJ SI DACA PUTETI SA IMI DATI UN RASPUNS PE ADRESA MEA DE MESSENGER CARE ESTE gabrielaclaudia2008@yahoo.com sau pe numerele de telefon 0034647102932 sau 0034664568456
    cu respect si stima pt un om cu suflet mare
    NEACSU GABRIELA CLAUDIA

    RăspundețiȘtergere
  95. la multi ani Fuego te mai asteptam la Cabana Cuibul Dorului din SINAIA FLORIN AM FOST CABANIER la aceasta cabana in perioada 2002-2007

    RăspundețiȘtergere
  96. Ma numesc Claudia .La multi ani pentru Fuego imi plac foarte mult melodiile lui,doarece ma unge pe suflet.Multa sanatate si tot ce iti doresti sa fi fericit si iubit.

    RăspundețiȘtergere
  97. Multi ani sa ne traiesti,
    Sa poti sa ne-nveselesti
    sa ne canti sub "clar de luna"
    despre casa..., despre muma...,
    Insa frate, nu uita:
    Si Valenii-s casa ta!

    LA MULTI ANI FUEGO!
    Catalin Stanciu _Valenii de Munte

    RăspundețiȘtergere
  98. dle dan diaconescu eu doresc sa fii presedinte pt ca neam saturat de basescu!!!

    RăspundețiȘtergere
  99. stimate d-le dan,returnati cele un mil.semnaturi d-lui cojocaru ca domnia sa este autorul legii,nu aveti nici un drept sa veniti cu modificari fara acordul lui si rugati-l pe tudorica barbu sa nu se mai bata cu pumnul in piept ca el a facut si a dres.e adevarat ca daca nu era otv nu era cunoscuta legea,dar acum ce faceti? impacati-va cu d-nul cojocaru candidati la presedintie,faceti ce vreti dar nu va mai erijati in salvatorul poporului.nu-l dati la o parte pe cel care a gasit solutia scoaterii romaniei la liman.ati zapacit lumea cu pp-ul dvs.daca sunteti corect,dati-i semnaturile lui cojocaru ca sunt ale lui.scuze d-lui barbu daca o sa faca spume la gura cand o sa citeasca mes.acesta.SPUNETI ROMANILOR ADEVARUL,CA ORICUM IL VOR AFLA.

    RăspundețiȘtergere
  100. d-le dan,felicitari pentru ca ati reusit sa infiintati Partidul Poporului,sa va ajute d-zeu sa ajungeti Presedinte ,sa faceti ordine si in biserici ca tare au luat-o razna si preotii,parca nu se vrea a se mai face nimic in tara asta, totul merge pe dos,parca santem blestemati pe vecie,oare nu exista nici o cale de iesire din aceasta mocirla in care ne aflam?faceti ceva sa veniti la putere,va doresc din sufletsa ajungeti Presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  101. domnul dan d.va salut din germania cu un grup de prieteni care urmarim pe net situatia din ro.daca ar fi alegeri corecte ca aici sigur ati fi presedinte ,nu uitati ca diavoli din pdl cu basescu mafiotul fac manevre cu serv. lui ei stiu ca nu au sanse ca lumea nui vrea ca au mintit magari si au dus tara an groapa ,ultimi din lume astia comunisti si securisti stie cum sa manevreze ,pana nui starpiti ca pe sobolani nu va fi bine in tara ,videanu cu averile lui care lucra mult fura cu drapta ,hoti de dreapta si hoti de stanga asta sunt se stie basescu bate cu dreapta si minte cu stanga ,flota a livrato cu dreapta ,eba a ajuns la pe.cu dreapta lui tata ,udrea-rizi au sucesuri toti la averi numai economia da pe jos .

    RăspundețiȘtergere
  102. pdl.o gasca de comunisti reciclati cu spionul basescu care dicteaza tot un inpostor ales de prostime ca ia mintit cu galetile portocali acuma asi da seama pe cine au votat,boc piticu cernomolsia adus toata familia in functii si soferul consilier niste incapabili ,corupti ,au luat milioane dela fmi.an numele generatiilor care vin ,sa le plateasca ei sa fie judecati pt .analta tradare ca ciausescu acest partid canceros cu bogati imense din furat ,legea cojocaru aplicata si dan presedinte ca nu minte ca basescu batausul dela 2oo4 cu copilul si cu avocatul dela neptun si ne minteste ca nu tampitul crede ca noi nu vedem ca el chioru rusine patricu ca plang cat de prost sunt.

    RăspundețiȘtergere
  103. d-l dan ,doresc sa cada guvernul boc pentru ca in 13 iulie 2010 ANRSC a dat un ordin prin care pur si simplu obliga locatarii care au centrale de apartament sa plateasca caldura pentru parti comune in procent de 30%,respectiv 50%in sezonul de iarna 2010-2011,lucru anormal deoarece cu ani in urma am fost pusi sa ne izolam tevile din casa cu burete si rigips,iar acum nu mai sunt luate in calcul,astfel ca ajungem sa platim sume mari la iarna asta ca sa supravetuiasca CET-ul care nu mai da randament deloc si guvernul nu ia masuri deloc.cu stima un pensionar suparat.mult succes d-le dan pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  104. domnule dan sunt un taximetrist din bucuresti ancerc sa va promovez la toti clientii pe care ai am deschizand discutii despre situatia dezastruasa din tara si a-m observat ca aproape toti sunt cu dmv. totusi daca a-mi permite-ti un sfat. lumea sa saturat de emisiunile acestea gen eElodia lumea vrea sa vada numai emisiuni an legatura cu partidul poporului cu invitati de seama oameni seriosi destepti credibili care ar adera la acest partid .oamenii se antreaba care sunt cei din jurul dumv.care sa ampartaseasca aceias idee oamenii vor sa-i tocati pe banditii astia de la putere non stop

    RăspundețiȘtergere
  105. d-l dan aveti semnal de la brasov ca se ocupa cineva de infiintarea PP?doresc sa ma inscriu si nu am nici un indiciu in acest sens;dati pe post daca aveti cunostinta.va multumesc.cu stima Valeria Lipan

    RăspundețiȘtergere
  106. DANE CE FEMEIE ESTE AIA CARE SE CASATORESTE CU VIOLATORUL????? S-A CASATORIT CU UN OM VIOLENT .NUN TREBUIA SA FACA ASTA.

    RăspundețiȘtergere
  107. dl Barbu,eu nu mi doresc sa vina premier madam udrea,sa stea mai bine la cratita ca nam vazut nici un rezultat de pe urma ei pana acum ,ce sa faca in fruntea guvernului,sa si etaleze hainele luate din strainatate pe bani grei,gentile si pantofii pe cand noi prostimea nu avem dupa ce bea apa?sa fie prim ministru DOMNUL DAN DIACONESCU.Traiasca Partidul Poporului.Succes Dl Diaconescu.

    RăspundețiȘtergere
  108. D-le Dan Diaconescu eu sunt in italia si ma uit mereu la voi ,,,Va felicit domnule,aveti un suflet f mare,,,Va iubim mult si cred ca tot poporul va iubeste.Nici nu va ganditi dumneavoastra cat de mult imi doresc sa deveniti presedinte,,,,eu as vrea sa ma intorc acasa cat de curand,dar credeti ma ca mie cam frica,multa sanatate si mult,mult succes.....

    RăspundețiȘtergere
  109. buna ziua domnul dan diaconescu sunt un tanar de 21 da ani mama mea 68 de ani are un ajutor de 40 ron pe luna eu nu reusesc sa imi gasesc de munca va rao ajutatima daca puteti cu ceva.vreau sa lucrez si nu am unde1 ma nultumesc.florin din bragadiru teleorman.mail meu este seducatoru.2008@yahoo.com sau politiaromana65@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Domnule Dan sunt un roman care s-a descurcat si pe timpul lui raposatu si acum Am fost electrician,am lucrat in Israel ca inginer constructor 5 ani iar acum sunt in Spania de 7 ani si ma descurc Eu sunt credul asa ca dv. si de f.multe ori nu este bine,de aceea va rog sa nu dati crezare multora pt. ca urmaresc ciolanul As putea sa va spun f.multe daca m-ati suna dv. pt. ca eu nu reusesc sa prind linie la OTV lucrez in spania pe contul meu cistig mai mult de 5000 euro pe luna si nu am nevoie de la dv.de nimic As vrea sa fiti ajutat neconditionat de toti care suntem plecati afara va pot spune multe, daca doriti sa discutati cu mine va stau la dispozitie intre orele 19 si 3 dimineata nr.tf.0034697666374 ion gulinescu

    RăspundețiȘtergere
  111. Ma numesc Angela sunt in Spania impreuna cu sotul si doi copi cel de-al treilea este casatorit se afla in tara.Va urmaresc emisiunea in fiecare seara,ma bucur foarte mult pentru dumneavoastra pentru decizia luata de-a candida la functia de PRESEDINTE.Sa va ajute D-zeu sa va indepliniti toate gandurile si promisiunile zise fata de popor.Suntem alaturi de d-voastra si de Partidul Poporului.Dorim dintot sufletul sa se schimbe ceva pentru ca sa ne putem intoarce acasa. Am lucrat si eu si sotul in transportul local la calatori la Baia Mare am plecat din tara acum sase ani impreuna cu sotul crezand ca vom putea realiza ceva ceea ce in tara nu am putut face.Dar nu a fost sa fie asa cum ne-am dorit am intimpinat multe greutati si probleme. Am venit cu gandul de-aface bani ca sa ne putem cumpara o casa a noastra pentruca locuiam cu chirie intr-un apartament cu doua camere cinci persoane.Apartamentul era proprietatea unei familii unde plateam chirie.Am avut si noi cumparat un apartament proprietate personala in alta localitate dar fiind cu serviciul si eu si sotul in Baia Mare copii au crescut era greu de facut naveta cu autobusul pentru copi si pentru noi,atunci am decis sa vindem apartamentul si sa ne cumparam altul in Baia Mare.Am vandut apartamentul ne-am cautat altul in Baia Mare cu doua camere l-am cumparat am dat bani la proprietar am facut actele la notar fara sa stim ce va urma.Am zugravit apartamentul si la nici doua saptamani avea sa apara surpriza mare, venise o familie la usa zicandune ca apartamentul era a lui Cine nil vanduse era cumnatu acestei familii nu proprietaru. Nu aveau contract nici la curent pentru ca aveau dosar penal la curent nu aveau platite taxele,nu stiu cum au rezolvat sa-l vand ca la cumparare aveau toate la zi asa ca a trebuit sa parasim aceasta locuinta pentru ca nu puteam sa locuim
    aici cu copii .Asa am ajuns sa stam in chirie pentru ca nu aveam alti bani sa-i dam in judecata ca cine ni la vandut apartamentu era pe vremea aceea acum 15 ani era consilier la primarie avea relati peste tot si ne ameninta.Asa ca nu puteam face nimic am ramas fara casa si nu mai aveam nici bani sa cumparam alta casa,pentru acest motiv am parasit tara.Nu am avut cine sa ne ajute sotul meu fiind din casa de copii iar familia mea fiind o familie saraca.Am dori din tot sufletul sa ne intoarcem acasa dar nu avem unde nu avem un domiciliu nu avem o casa a noastra ,la anul ce vine sotul trebuie sa se pensioneze dar nu avem unde veni.Aici deja este greu am lucrat si eu si sotul intr-un abator anul trecut pe 25 februarie l-au disponibilizat pe sotul pe 1 martie ma disponibilizat pe mine am lucrat ca autonomi nu am beneficiat de nici un somaj.Dupa doua luni pe mine ma rechemat inapoi am lucrat operioada dar m-am inbolnavit am fost operata la mana dreapta pe urma mi-a zis medicu traumatolog ca am probleme cu spatele ca trebuie sa ma opereze dar eu am renuntat pentru ca este destul de periculos poti sa ramai paralizat,asa ca sunt pe foaie de boala de un an si o luna.Aici nu este ca si la noi iti da medicu de familie un an foaie de boala si dupa un an comisia medicilor iti mai da sase luni,dupa aceea ei decid daca mergi la lucru s-au te pensioneaza.Cat timp stai pe foaie de boala intreprinderea nu te plateste te plateste seguridadu social asa ca cu banii acestia traiam trei persoane pentru ca sotul nu si-a mai gasit de lucru are o vrasta trecuta de 50 si cum ca este si criza nu te ia nimeni suntem intr-o zona de CASTILLA LA MANCHA unde ai numai struguri si masline,intreprinderi in apropiere sunt putine si cand gasesti ceva iti cere vrasta.sper sa ma intelegeti de ce vreau sa ne intoarcem acasa aici ne este locul dar nu putem veni ca nu avem unde .In incheiere va doresc inca odata multa sanatate si sa va ajute d-zeu in tot ceea ce faceti ca sa ne puteti ajuta sa ne intoarcem acasa ne dorim foarte mult sa fim din nou acasa in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  112. Oare nimeni nu pune problema famililiilor monoparentale carora li s-a taiat 25% din salar si au si copii in intretinere???Acelor mame care au intrat in rate pentru a creste singure copii Este normalsa li se taie din salar? Chiar nimeni nu pune aceasta problema???!!!!! Am fost de cand ma stiu o generatie de sacrificiu.... dar sacrificiu a fost mai dulce in vremurile rele....vorba lui Serghei... mergeam in tabere gratuit daca parintii aveau salariii mici, aveam manuale noi la inceput de an scolare, si mirosea clasa a cerneala si var proaspat... A fost, a trecut, dar sa ni se taie mamelor singure posibilitatea de a ne creste copii..... din salar dau 16o ron pt sanatate si nu merg la doctor... nu e deajund ca dau degeaba??? Cui dau cei 25 % dintr-un salar de dascal?A inceput anul scolar , sunt dascal.... mi-am cumparat ca orce scolar si mie si copilului culegeri, caiete tip, hartie xerox, pixuri, si conform noilor dispozitii pentru clasa doua cosuri de gunoi ( a 15 rton bucata) penmtru clasa: unul pt hartie, unul pt resturi menajere: si alte tampenii care ni se cer. TOATE DIN SALAr de dascal CU 25 % REDUCERE, FAMILIE MONOPARENTALA, CU O CASA LA CARE MAI TREBUIE SA PLATESC UTILITATI, SI MAI TREBUIE SA SI MANCAM 2 PERSOANE.

    RăspundețiȘtergere
  113. buna ziua domnule diaconescu,am si ieu orugaminte ,soacra mea ie pe cale sa-si piarda casa ,are datorii la intretinere 80 mil. iar pe data 22 septembrie ieste chemata la tribunal , va rog frumos ajutatio sa nu isi piarda casa ,ia ie pensionara 370 lei ,astept de la dv un raspuns , bazgan_c@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  114. d le dan diaconescu pana acum 2 3 zile va urmaream mereu,acum nu va mai pot urmari,eu sunt in italia si nu mai am òinie,v au taiat astia si semnalul,vad toate programele romanesti,al vostru insa nu,cum explicati?faceti ceva sa va vedem si peste hotare,sa va sprijinim si de aici,bafta,luptati pt tara si oamenii saraci care ling prin farfurii sa se sature si ei saracii,sunte ti de ne invins ,parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  115. d-le dan va rog ajutati-ma am un copil de un an si sapte luni stau cu chirie pe care nu am platit-o de 2 luni am datorii la intretinerea. vrea sa ma dea afara proprietaru,astept un raspuns va rog la sergiuionescu26@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  116. nu este filmata in oglinda. se vede clar nu cred ca statea cu spatele la copil logic

    RăspundețiȘtergere
  117. dl Dan eu cred ca la dna este bataie de joc din partea asociatiei de locatari,n au vrut sa o anteleaga, au dat dovada de lipsa de omenie atat presedintele cat si comitetul executiv cand au hotarat sa o trimita in judecata,sa le fie rusine,sant administrator de asoc. dar mai judecam si cu sufletul...

    RăspundețiȘtergere
  118. Am urmarit aseara integral emisiunea d-lui Dan Diaconescu.Numele meu e Maria,lucrez in Portugalia,insa detin un apt.proprietate personala in Onesti,jud.Bacau.De regula vin acasa in concediu,dar presedinta asociatiei cu toata mafia si-au facut salariile dupa bunul plac:cine are garsoniera plateste 5,25lei,2 camere 9,35lei,3cam.12,25,4cam.15,35lei.

    RăspundețiȘtergere
  119. Asociatia 39, str.Ana Ipatescu.Sotul adm. e la Onedil,presedintele are ginerele in militie,in fiecare luna noi platim reparatii ce nu exista, am facut reclamatii dar nimeni nu se baga.Tot anul eu sunt plecata,dar sunt obligata sa platesc 15lei lunar salariu(administratora si fem.servici)Un controlFACUT de pers. abilitate. HOTI SI EXCROCII PESTE TOT IN TARA.MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  120. domnu Dan sinteti un(om periculos ) mai periculos decit ceicare au fost gasiti cu armament si munitie care le folosesc
    mafioti si luptatori de gherilaa.nustiu cum functioneaza legea asta din romania da trebuie luate masuri urgente.cum pot fi lasati in libertate periculosi inarmati.si periculosi pentru popor. dumneavoastra sinteti periculos pentru conducere sa nu cumva sa deskideti oki poporului

    RăspundețiȘtergere
  121. Domnu Dan nu am cum sa iau legatura cu D-voastra dar treaba e clara: 1:crima cu premeditare, Danezu- baietas de cartier, nimeni nu umbla cu cutite la el daca e un om normal si nu a folosit asa ceva pe oameni[lupte de strada, reglari de conturi]. 2:mobilul crimei e clar-razbunare pt fratele atacatorului, si sa-si mai treaca Danezu inca o smecherie in cartea de vizita. si in incheiere va dau un sfat FITI CU OCHII PE EI!!!!!! o dimineata placuta

    RăspundețiȘtergere
  122. dan diaconescu vreau sa va spun ca doresc sa fiti prejedintele ROMANIEI cu drag adelina amalia si ana priala si jianu nicolae

    RăspundețiȘtergere
  123. dn dan diaconescu faceti cumva fuziune cu diavolul ,nu va vindeti psd-ului, sau poate intindeti o cursa ,si lumea nu se prinde

    RăspundețiȘtergere
  124. asi vrea sa infiintez partidul camicazelor pt ca asa nu se mai poate ,cum era odata pe timpul razboiului ,cu astia nu se mai poate , sami cititi smsul pe post ,poate gasesc participanti ,plata ,e numai istoria,

    RăspundețiȘtergere
  125. Domnule Dan Diaconescu va rog frumos sa urmariti urmatorul filmulet http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/4569/VIDEO-PREMIERA-eMM-ro-ACTUALIZARE-Mascatii-au-descins-pe-E58-dupa-un-accident-in-care-a-fost-implicata-o-masina-de-politie


    vi se pare normal sa ii bage pe cei 2 baieti la inchisoare pt ca au facut un accident si aveau alcolemie dar ei 2 au fost batuti de mascati si tot ei intra in inchisoare
    pt asa ceva nu cred ca trebuie sa se plateasca cu inchisoarea alti fac accidente mai grave cu decedari si nu intra la inchisoare
    aici este discriminare tot timpu se face discriminare intre romani si tigani va rog sa ma contactati la nr de telefon:0757822199 eu nu poot sa dau de dumneavoasta

    RăspundețiȘtergere
  126. dati un numar de telefondeal lui ramona lazuran sunt blond cu ochii alb. si asi dori nr. ei

    RăspundețiȘtergere
  127. CITESTE SI DA MAI DEPARTE ~la rude, prieteni, colegi!



    *LUATI ATITUDINE !!! *TARA ARE NEVOIE DE NOI !!!

    ~DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI ~ 1 Decembrie 2010~

    SA...IESIM CU TOTII IN STRADA! ( in centrul localitatii !!!)

    *UNICA SOLUTIE ~ *INCA O REVOLUTIE !!!

    Sa demonstram TUTUROR ca inca existam, ca inca mai traim si mai speram! NU suntem doar o turma !

    Suntem o NATIUNE ~ ”mamaliga romaneasca”va EXPLODA

    “HOTII” ne-au taiat salariile, pensiile, indemnizatiile mamelor dar: DIURNELE SI CAZAREA PARLAMENTARILOR: NU!

    STOP!~Firmele “clientelare” castiga milioane de euro din banii statului~ statul suntem NOI~ fura din banii nostri !!!
    *GATA CU PROSTEALA! *ROMANIA TREZESTETE !!!

    ANUNT APOLITIC! Nu conteaza din ce partid esti, din ce sindicat, din ce localitate si nici in ce institutie lucrezi-
    DACA ESTI ROMAN ~ APARATI TARA ~ ROMANIA !!!

    IMPREUNA PENTRU VIITORUL COPIILOR NOSTRI !!!
    ~Citeste si DA mai departe! ~Spune si celorlanti ROMANI !

    RăspundețiȘtergere
  128. sunt din calarasi si am lucrat in agricultura in sera si aceea substanta pe nume furadan era tratata cu boabe de porumb iar aceea substanta omora coropijnitele.Intr-o zi patronul unde lucram eu mi-a sus k a omorat un caine dandui o bucata de carne cu furadan pe ia si acel caine sa apropiat de ia doar a MIROSITO si a cazut jos si a murit in cateva min.

    RăspundețiȘtergere
  129. sa va ajute dumnezeu sa luti presedinte sa scapati tara de hoti si drogati si saracie nu mai avem din ce trai sa dea dumnezeu sa ajunga si basescu sa moara de foame cu copii sa vada cum e numai hoti de la presedinte in jos de la mic la mare moare tara de foame cum sa nu ne dam in cap si sa nu se comita crime cind e mai rau ca pe timpul lui ceausescu atunci o duceam bine acum moare tara de foame nu au cu ce plati bancile si datoriile hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  130. sa iasa lumea in strada sa dea jos hotiiiiiiiiiiiiiii cum au facut si ln 1989 sa dea criminali si hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de la putere nu merita sa stea acolo jos basescu cu tot cu guvernul lui au dus tara la disperaresus dl dan sa scapati tara din haos dan diaconescu sa fie presedinte asta imi doresc sa scape tara de saracie va iubim dl dan diaconescu

    RăspundețiȘtergere
  131. Vreau sa ma inscriu in PP Botosani si sotul meu la fel si nu aveti nici un sediu aici.De ce ?
    Maria Dinu

    RăspundețiȘtergere
  132. Domnule Dan aceasta nu a fost o moarte cu premeditare si pe acel video-clip cand ea se filmeaza se vede ca era si vocea sotului ei MIRCEA ASA CA --------------- FINALUL CONCLUZIEI MELE ESTE CA DE VINE ESTE : SOTUL EI SAU SOACRA

    RăspundețiȘtergere
  133. DA, DOMNULE PRESEDINTE, OPOZITIA ARE O MARE RASPUNDERE FATA DE ACEST POPOR, SA NU MAI LASE PUTEREA SA FURE SI SA NE MINTA CA-N CODRU. FOARTE BINE CA FOLOSESC TOATE MIJLOACELE DE PROTEST FATA DE PUTERE, PANA NE SCAPA DE ACEASTA MAFIE. NU INTELEGETI CA POPORUL NU VA MAI VREA LA PUTERE, NU ATI DEMONSTRAT CA NE MERITATI INCREDEREA, NU SUNTETI IN STARE SA NE ASIGURATI UN TRAI DECENT. NE-ATI VANDUT TARA PENTRU GENERATII INTREGI CU ATATEA IMPRUMUTURI CARE NU SE JUSTIFICA DECAT IN AVERILE PUTERII SI A LINGAILOR.

    RăspundețiȘtergere
  134. va rog din suflet ajutati-ma cu 1000euro,sunt disperata

    RăspundețiȘtergere
  135. A MURIT ADRIAN PAUNESCU!MARELE NOSTRU POET SI MARELE PATRIOT AL NEAMULUI!DOAMNE CE VOM FI FARA EL CINE NE VA MAI PUTEA APARA DE TRADATORII DE NEAM SI DE TARA???!!DE INIMA REA A MURIT SARACUL!PTR EL A FOST PREA MULT!!!EL NU A PUTUT SA-SI VADA TARA INGENUCHIATA!S-A GINDIT CHIAR LA SINUCUIDERE!!UN OM CA EL AUZITI!!!!DAR A RENUNTAT IAR DOMNUL S-A INDURAT DE EL CA SA NU APUCE APCALIPSA DECLANSATA IN CEL MAI MODERN STIL CU AJUTORUL AVIOANELOR SI SATELITILOR!!!EL AR TREBUI SA NU FIE PLINS!PLINGETI-VA PE VOI OAMENI BUNI!BUNUL SI MARELE ACESTUI NEAM S-A DUS CU GINDUL LA VOI SFATUINDU-VA SA VA PURTATI SINGURI DE GRIJA CA EL NU VA MAI PUTEA SA O FACA CU TOATE CA-SI DOREA MULT ASTA!PLINGEA COMPUNIND SI COMPUNEA PLINGIND CITA SESSIBILITATE LA UN OM ATIT DE MARE SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT!AM RAMAS ORFANI NIMENI NU NE VA MAI APRARA CA EL !SA-I FIE TARINA USOARA EU PLIG IN HOHOTE !AS FI VRUT SA-MI VIND CASA CA SA-L POT SPONSORIZA PTR A SE VINDECA !!!!DAR PREA TIRZIU!GENIUL NOSTRU FIE-TI SOMNUL LIN!!!

    RăspundețiȘtergere
  136. de ce nu se vorbeste deloc de fiica cea mare a lui Adrian Paunescu si daca a fost la inmormantare....Dupa mine Locul lui A.Paunescu este dupa Mihai Eminescu

    RăspundețiȘtergere
  137. domnule dan diaconescu nu te am vazut deloc la inmormantarea poetului adrian paunescu,ce s a intamplat ca doar erati prietenii buni.

    RăspundețiȘtergere
  138. DOMNULE DIACOMESCU AI TRIMES MACAR UN BUCHET DE FLORI LA MARELE POET?DACA TOT IL APRECIEZI ASA TARE?
    NU TE A VAZUT NIMENI ACOLO!

    RăspundețiȘtergere
  139. http://comunitate.ziare.com/index.php/profile/21357

    RăspundețiȘtergere
  140. buna seara!sunt din neamt si am si eu probleme cu niste tineri care mi au violat domiciliul,mi au lovit sotul cu un baston telescopic si mi au speriat copilasul de 4 ani.a trecut o luna si jumatate de cand am depus plangere la politie si am dus si bastonul ca proba si inca nu s a luat nici o masura.agresorul se plimba cu un scuter neinmatriculat,fara casca ,vesta si fara atestat...si alte persoane au fost batute de acestia dar nu s au luat masuri.chiar trebuie sa imi fie teama sa stau in casa mea?!unde traim?!cat mai trebuie sa astept pana se rezolva?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  141. Cam alandala mesajele? nu credeti?Edrept ca fiecare spune ce il doare,ce crede,dar parerea mea este ca odata ce navighezi pe net ai un minimum de cunostinte despre cum se posteaza un comentariu sau un mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  142. in filmuletul pe care il difuzati acum il puteti vedea pe mafiotul de craciun vasile cel care se certa cu domnul balan intr-o emisiune anterioara .

    RăspundețiȘtergere
  143. Buna,Domnul Dan Diagonescu ne'ati putea da o adresa completa din Firenze unde se fac inscrierile in partid ... Gheorghe Neamt ... Italia (Treviso)

    RăspundețiȘtergere
  144. parerea mea este ca sa bagat inbracata in cada pentru a nu se comenta in presa televiziune
    apa calda calmeaza relaxeaza
    a planuit de ceva timp pastile facebook bilet bagat in cada pus pungii taiat vene logic
    de unde locueste domnul briban pina in titan hipermarket auchan facut cumparaturi faceti dumneavoastra socoteala

    A FOST DECIZIA EI SA MOARA IN GLORIE NU IN MIZERIE

    RăspundețiȘtergere
  145. cand o sa ajungeti si la politia tg jiu?
    caragea e un soric mai mare.sa vedeti romii din obreja care nu au fost nici macar o ora la scoala cum conduc masini de lux.toti au carnete de conducere in baza adeverintelor false de doua clase.avem si noi nevoie de un falau sa ne scape de barcina luci

    RăspundețiȘtergere
  146. buna seara d le dan diaconescu !sincer ,mi se pare ireal ceea ce ne spuneti,eu mi as dori din tot sufletul sa fie asa , sa ne vedem indeplinite dorintele , visul de a trai mai bine ,multi spun ca asa promit toti, ca de unde ai sa iei pt a investi in tot ce trebuie sa fie bine din toate punctele de vedere acestei tari si cetatenilor ei nu stiu ce sa zic astia au pus stapanire pe putere sa nu i poata dobori nimeni.va felicit pt tot ce faceti,pareti un om sincer sper sa nu ne dezamagiti !nu m am inscris in pp dar cu siguranta o sa votez acest partid , eu si alti cunoscuti sa fie sanatate si sa trecem cu bine peste toate !

    RăspundețiȘtergere
  147. sa scoateti la iveala si sa dati pe post tot ce este ilegal tot ce ne lezeaza sa ramaneti tot asa oriunde v ati afla oriunde veti ajunge sa aveti grija de dv si de acest popor care actualmente este aproape ingenuncheat de cei aflati in functiile inalte care au uitat ce au promis poporul e las ca nu i coboara de acolo de unde sunt,ce fac pt tara si cetatenii ei?coruptie cum nu e nicaieri si ei sunt fruntea nu avem siguranta,copiii ce viitor au?asteptam sa veniti la conducere sa schimbati acest calvar in care suntem!mult succes in toate,sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  148. domnule dd vreau si eu sa ma inscriu in partidul poporului ce trebuie sa fac si cum sunt din navodari si va stimez f mult nu am posibilitati sa vin la bucuresti daca as putea sa ma inscriu prin alt intermediu sa nu fiu nevoita sa vin la buc astept raspuns va rog mult adresa mea de email dana_denis_constanta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  149. EXPLICATI LA LUME CUM TREBE PROCEDAT SA INTRE IN PARTIDUL POPORULUI NR DE TEL LA DOAMNA DE LA COVASNA E TOT INCHIS

    RăspundețiȘtergere
  150. dommnule dan diaconescu va rog frumos doresc sa cante in emisiunea de asta seara distinto pt ca ii plak mult mamei cum canta baietii ,georgiana din draganesti judetul galati

    RăspundețiȘtergere
  151. bunaseara domnule presedinte dan diaconescu si la iasi sunt foarte multe probleme si dorim sa veniti si la noi in iasi,,,,,,,,,,DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA NE FITI PRESEDINTE CU ADEVARAT SI CIT MAI REPEDE,,,,,,,,,,VA ASTEPTAM

    RăspundețiȘtergere
  152. domnule dan sunt zamfir elena din iasi si va asteptam si noi la iasi caci si noi suntem a dumneavoastra,,,,,,,,,,,iesenii unde se pot inscrie in pp,,,,,,,,,,,,,datine va rugam raspuns in direct cind veniti si in iasi,,,,,,,,,,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  153. domnule dan ,am si eu nevoie de un ajutor financiar de 1200euro.va rog ajutati-ma.dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  154. Ma numesc TODOR ARPAD ...vreau sa va anunti ca am primit un sms din partea OTV. CA AM CASTIGAT 20000 EU SA MA PREZINT LA OF.POSTAL DIN M.CIUC sa ridic aceasta suma,dar in prealabil sa achit suma de 1800lei si sa semnezi un formular ca ma inscriu in pertidul poorului pe care conduceti dvs. Nu a venit nici pina in ziua de azi cele 20000 eu. Eu am vrut sa folosesc aceasta suma ptr. tratament a bolii parchinsonde caresufar. spuneti imi este adevrat...su o pcaleala multumesc

    RăspundețiȘtergere
  155. E clar, ca sunt multi oameni necajiti in lume,dar la noi sunt mai multi, ca sunt vizibili la tot pasu si ne dor mai mult, ca sunt ai nostri,Concluzia la care s-a ajuns e ca: Majoritatea nenorocirilor din tara asta se datoreaza,proastelor politici de administrare a banului public.Acestia fiind aproape 40%, prin conturile demnitarilor politici,luna de luna.E si normal, ca lipsa banilor necirculabili in economie, duc la convulsii sociale la un grad atat de alarmant.Intrebare:cum poate DD, viitor presedinte,sa rezolve intr-un an, atatea nenorociri produse in 2o de ani poporului.Foarte simplu, daca citesti programul partidului nostru,ve-i intelege cu siguranta.Acesta are 20 de programe, ce cuprind toate nevoile si nazuintele,toate leacurile si uneltele de reparatie, morala si spirituala a intregi natiuni, din interiorul si exteriorul acesteia, indiferent unde romanul s-ar afla.In 57 de pagini, ve-i gasi munca a peste 40 de specialisti, din toate domeniile,care si-au dat mana si au purces ,la indreptarea romaniei.Cei neincrezatori,acei 40-50%,dintre cetatenii care nu si-au axercitat votul, Pe acetia i-i vom convige,de importanta implementari acetor programe, pe acestea ne bazam si le vom da, incredera noastra deplina.Altfel spus va asteptam printre noi.http://pprfetesti wordpress.com-tel.0766467506-0243369545 corbu radu.

    RăspundețiȘtergere
  156. Stiti ca e un proverb romamesc: D-zeu.i-ti arata drumul, dar mu-ti baga-n traista,pentru o buna parte din popor e valabila zicala,ex: (oportunisti)-Pentru majoritatea se pare ca nu,fiecare cu inzestrarea perceptiei sale, a-si spune.Ce insa cel mai trist,pentru acest popor,e faptul ca in ultimul timp,drumul arata calea ce-a buna.Dar din comoditate s-au lehamite,amestecate cu neincrederea,omeni de rand, tind, sa apuce pe un alt drum.Si intr-o oarecare masura, au dreptate,daca ei in calcul, cu cate dezinformari, sunt bombardati zilnic.Anumite televiziuni,presa marilor moguli,reclamele si multe altele ,cu caracter de manipulare.Toate acestea au dus ,la aceasta apatie genaralizata,incat sa nu mai ai incredere,in tot ce misca in sistem.Putin opserva din pacate, ca toate drumurile duc spre Partidul poporului,singura formatiune, legitima si capabila sa faca, dreptate morala si spirituala acetei natiuni.Dar am convingerea, ca in curand ,aceasta multime va constientiza,cine vrea binele si cine-i manipuleaza, in rau.Plecand de la acest fenomen,inradacinat in mintea cetatenilor romani,maniera cu care i-i poti sensibiliza, va fi dovada de incredere,pe care partidul cu oameni sa-i,vor afisa.Si cum vorba lunga e saracia oamenilor, va-si sugera, sa treceti la una din filialele PP,Pentru a lua cunostinta, de programele ce vor fi iplementate,cu ajutorul D-vs.-a propunerilor si ideilor, ce fac obiect comun,in folosul poporului.Acelasi corbu radu.

    RăspundețiȘtergere
  157. Da frate laslo secesionistul,a infiintat PPM,de curand in Odorheiul Secuesc,maleficul laslo a reusit din 230 de maghiari,sa convinga 222 sa voteze noul lui partid,8 dintre ei s-au dovetit a fi cu capul pe umeri,motiv pentru care-i respect.Mi se urca cacatu la cap,la gandul ca mai sunt cetateni,care se lasa manipulati de promisiuni.Vrea enclava in mijlocul tari,La mintea lui diabolica nici nu e de mirare,dupa ce familia la parasit, vrea sa-si formeze una noua din randurile maselor flamande, usor de manipulat.E de retinut ca in familia lui de rasvratiti s-au gasit 8 care sa miste-n front.Facand un calcul la o populatie de 1547000 de locuitori,majoritatea UDMR-sti.Perfidul,laslo tiorchesi,daca aduna 20000 sa se pupe in cur,e un norocos.Cat despre restul, satui de promisiuni si minciuni,care au suferit cot, la cot, cu noi majoritatea.Va asteptam printre noi in adevaratul Partid al Poporului,al celor multi si necajiti,a celor nedreptatiti,mintiti si furati,cu voi vom fi si mai multi si mai hotarati si mai puternici.Doar uniti sub sloganul(toti pentru unu si unu pentru toti)vom putea fi capabili sa inlaturam ciocoimea mafioto-politica de la butoane.Implementarea celor 20 de programe, cu un continut de 57 de pagini, la care au muncit si si-au dat mana peste 40 de specialisti din toate domeniile,nu poate decat sa ne bucure.Si cum bucuria nationala va avea un ecou maxim,propun ca in timp, ziua initieri acestui,,PPR,,sa devina zi de uniune nationala, printr-un decret prezidential la vremea potrivita.Asadar va astept sa aderati si solidarizati cu nevoile multimi.Acelasi Corbu Radu.

    RăspundețiȘtergere
  158. civilizatie ,asta e ce lipseste.sper ca nu iese asta presedinte

    RăspundețiȘtergere
  159. Buna seara In iulrand vreau sa va intreb d.ule DAN D.cititi aceste randuri sau noi scrie aceste randuri degeaba. Vrea sastiu daca este adevarat ce a ce v.am sus pe data de 03 12 2010dacaati citit subati ma tot laa tel . 0743437096.Dup ACEE ME GANDESC SAMA INSCRIU IN PARTIDUL POORULUI. LA REVEDERE SI ASTEPT TELEFONUL DVS. Cu respect TODOR ARPAD.

    RăspundețiȘtergere
  160. Buna seara.Si in judetul Mures sa auzit despre ceva copii care leau fost luate organele si cusuti inapoi cu sarma. Am auzit ca erau inbracati in calugari si umbalau sa faca gesturi caritabile la copii nevoiasi.Si sa mai auzit ca au fost gasit copii in paduri cu organele recoltate.

    RăspundețiȘtergere
  161. buna seara si la jimbolia sa auzit ca au fost gasiti 2 copii morti fara organe. suntem parinti avem dreptul sa stim ce se intampla nu ne mai trimitem copii la scoala si la gradinita din cauza asta, si era vb tot de niste calugari ,,,,,,,, ce se intampla pe lumea asta ce se intampla cu copilasii nostri ,ii macelaresc criminalii fara mila. rusine rusine . oare voi care faceti lucrul acesta nu aveti copii cum mai puteti sa mai dormiti noaptea nu aveti remuscarii incetati cu ceea ce faceti munciti cinstit si lasati-ne copii in pace. nico(bulgarus)

    RăspundețiȘtergere
  162. Satane imbracate in sutane,nu stiu ce sa cred!!!!!!!!!!!dar daca e adevarat e jale.Eu unu daca mi-asi simti copilul in pericol,nu asi sta prea mult pe ganduri.Asi strange o potera de parinti si asi trece la decapitat de satane.Ochi pentru ochi frate,Ce politie, ce judecata, in cine mai ai incredere,ca-ti face dreptate in ziua de azi.Daca manastirile si biserica, nu se sezizeaza,e de rau,ne v-om transforma in zombii.Pentru mine,cea mai mare bogatie din lume,sunt copii mei,ei sunt viata mea,D-le presedinte, tranzmitetii domnului Sorin-Ovidiu Balan,aceste relatari din teritoriu,am incredere in D-lui,ca se va implica cu siguranta.Asa ceva nu e de ignorat.acelas Corbu Radu

    RăspundețiȘtergere
  163. daca te mai lauzi cu presidentie nu mai te votez damam

    RăspundețiȘtergere
  164. damam spune nu-mi plac spini nici spani,sorin este ziarist --nu ziar!!!

    RăspundețiȘtergere
  165. damam spune sorin stie multe este meserias ,span nu stie decat sa fie gica contra toata noaptea am ascultat aberati-nu-l mai suna noaptea!

    RăspundețiȘtergere
  166. damam spune iti stiu TP -eurile pe 3 sateliti si iti multumesc ca emiti FTA

    RăspundețiȘtergere
  167. damam spune : mi-e inima mi-a furato o femeie si na murit eu o murit ea

    RăspundețiȘtergere
  168. buna seara da este adevarat miau spus si mie neamurile mele de la sibiu,poplaca,gura raului,este foarte adevarat sunt si in targu mures si ajung si in bistrita,astia nu sunt oamnei sunt satane,merita rasticniti...doamnule dan diaconsescu sunteti un om ff bun,sper sa rezolvati acest caz va impor citi emailu,si doamnu se aseara care facea crize ajung sa cred ca este inplicat cu calugari...nul mai bagati in direct.felicitari pt tot ceea ce faceti pt popor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  169. domanule dan cititi va rog mesajele!!!!!in bistrita de ce nu se investigeaza mai inamanunt,sunt 2 calugarite si un calugar au un copil in maina,sunt turci pt ca nevestelelor stau mereu in spatele lui[turcului zis calugaru],iam mai vz si in bistrita dar nu stiam dc spana nam vz la otv.citi imailu va implor mult.nico bistrita

    RăspundețiȘtergere
  170. d-nule dan nu luati lucrurile astea in gluma.m-as strica de cap d-ne feresta daca m-i s-as intampla asa ceva.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  171. De parca, n-am avea destule de tras,dupa urma guverantilor,asta ne mai lipsea sa ne macelareasca copii.Crimininalii,sunt mana-n mana cu doctorii prelevatori de organe.Disectiile au loc in clinici speciale,intr-o discretie apsoluta ,victimile sunt transportate in diferite localitati,Politia e legata la maini?Pentru ce o platim? Terebue sa fii prea naiv, sa crezi ca seful acestui program, de prelevare de organe, nu are habar de ce se intampla.Dimporiva as zice ca fenomenul le-a scapat,de sub control si nu stiu cum sa-si apere pielea.Dar adevarul va iesi la suprafata curand, e doar o chestiune de timp,daca se vrea.Daca nu, cu siguranta ca le va aduce sfarsitul.Nu vad un parinte, sa stea cu mainile-n san,in timp ce pe copilul lui al urmareste moartea la tot pasul.Fac un apel tuturor parintilor,asupra acestui fenomen fara precedent.Sa manifeste vehementi mpotriva acestor atrocitati,orice zi de intarziele poate insemna viat uni copil,sau al mai multora.Acelasi C.R.

    RăspundețiȘtergere
  172. damam spune vorbeste cu calugari sa-mi lase o bucata de ficat

    RăspundețiȘtergere
  173. va rog trimiteti inima lui geoana si ficatu lu boc de rinichi lu base nu va intreb :D :D NU VA SUPARATI

    RăspundețiȘtergere
  174. damam spune:copiii se nasc la 4 luni si mor la 200 ani dupa studi si verificari

    RăspundețiȘtergere
  175. damam spune:ai pus botu la diversiuni .cum iti faci craciunu?fara duba

    RăspundețiȘtergere
  176. buna "dimineataza"
    deci domnu' zoltan spune k omu' din bv
    si'adat de buna voie organele
    intrebati'l k am intrebat
    eu
    k n are nevoie de ceva organ
    donez....cuiva care nui "dotat"
    deci el neaga faptu' k arfi ceva miscari in romania si k nimic din ce spun oameni nu este adevarat
    o jigodie....zota asta
    as vrea sa pateasca asta pe pielea lui....;)
    sa vedem dupa aia cum s'ar simti..:|
    iar pe calugari astia ucigasi le'as taia organu' ala si i l'as baga in gura
    futui in gura de satanisti impreuna cu zota asta
    si restu'....ma scuzati de limbaj
    da knd il aud pe asta zota numai ma enerveaza....cu vocea aia a lui zici k l strange cineva de coaie....:-j

    RăspundețiȘtergere
  177. Sunt itr-u totul de acord cu tine,num-ai ca eu stau la panda,pana prind un calugar,din satanisti astia, care sunt convins ca sunt deghizati.Si atatea fermuare-i fac de n-ul mai scapa nici 10 chirurgi,morti mami lor de barbari.

    RăspundețiȘtergere
  178. La multi ani D.le Presedinte,sa ne traiti ca trebuiti.Tara are nevoe de D-vs.acum mai mult ca ori cand.Poporul va sustine intr-o proportie crescanda si imbucuratoare.Eu impreuna cu toti colegi mei de partid va sustinem,suntem untr-un oras mic,dar suntem destupati la minte si destul de constienti.Cu alte cuvinte,stim cine ne vrea raul si cine binele.Spre deosebire de multi debusolati VICTIME ALE SISTEMULUI s-au slugoii acestuia,noi ce-i din interiorul partidului stim ce vrem,acelas Corbu Radu

    RăspundețiȘtergere
  179. Domnule Dan Invitati domne si colindatori ne cunoscuti un exzemplu pot fi si eu ! Sunt enorm de multi colindatori" necunoscuti cu melodi de colinde, faceti ba chiar o emisiune de gen macar in aceasta luna cu respect DAMIEAN NICUSOR

    RăspundețiȘtergere
  180. dle dan diaconesu de ce se teme dl zota ca nu mai ia spaga pe transplanturi ? la tatal meu nici nu s-au uitat doctorii pana nu la-am datspaga cum sa mai traiesti in tara asta

    RăspundețiȘtergere
  181. Astazi la casa poporului,are loc congresul extraordinar national al revolutionarilor.Cati dinret ei sun autentici si cati impostori nu vom sti,Ce stim insa toti revolutionari adevarati,e ca javra de Iliescu cel ce ne-a deturnat,sperantele si aspiratiile nu-si ia blestemata-i mana de pe noi.Fosila ordinara care-n data de 21 dec.89 se afla in Moscova la raport,inrand ca emanat pe usa din dos.Arata cata marsavie nutreste acest dibolic, personaj fata de proprii cetateni.Eu am esit in strada atat la intrecontinental, cat si la la tvr unde am fost si ranit,pentru a schimba regimul.Nici decum sa cer privilegii pentru acest risc,si cred ca toti au gandit ca mine.Ce a urmat dupa,stim cu toti ca odata cu infiintarea fsn, de catre auto-declaratul emanat al rev.Au inceput sa imparta tara intre ei pe sfere de influenta,de aici si pana la tunurile care au urmat in industrie si economie,nu a
    fost mare asteptarea.Acum se apropie timpul nostru, al acelor mici si sclavizati, a celor nedreptatiti si oropsiti,victime ale alesilor rotiti la carma.PP e sigurul leac de vindecare morala, materiala si spirituala a natiuni.Acesta din urma ce va ajunge cel din-tai,vine cu oameni noi si cu programe noi capabile sa depaseasca asteptarile celui mai inrait pesimist.Va asteptam printre noi sa contientizati importanta acestora si necesitatea acuta de implementare.Ghiftuiti si slugoi acestora nu sunt vizati pe acestia ii asteapta gratiile si expropierile.acelas Corbu Radu

    RăspundețiȘtergere
  182. Nu ma mai mira, nu ma mai surprinde nimic la acest guvern.Ce ma mira si ma ingrijoreaza e lipsa de reactie a cetatenilor,lasitatea acestora,ignoranta fata de realitatile prezente, cat si de ce-i asteapta in viitor.Toti parca am intrat intr-o apatie generalizata,intr-o amnezie totala de-a dreptul patologica.Astfel incat ori ce chemare ori ce semnal de alarma,ramane fara ecou la aproape majoritatea dintre ei.Pe cat de simplu pe atat de complicat e pentru uni sa discearna, cine le vrea binele si cine raul.Un lucru e cert insa pentru toata suflarea,daca stam cu mainile-n san bine nu ne va mai fi,pana inchidem ochi,Inaintasi nostri s-au dat viata, pentru pastrarea identitati nationale pentru neatarnarea neamului.Iar noi nu suntem in stare sa spunem stop,jafurilor, minciunilor,nedreptatilor,genocitului,desii ne pretindem civilizati,demni s-au patrioti,pacat-acelas Corbu Radu

    RăspundețiȘtergere
  183. Domnule dan diaconescu sunt un mare fan OTV cum calugari pot scoate organe in masina .. asa pot sa faca analiza de sange tot acolo si afla compatibilitatea

    RăspundețiȘtergere
  184. Referitor la accidentul de motocicleta difuzat din seara de 11 decembrie 2010,am o teorie pentru reconstituire.Ma numesc Rosu Marin si ma puteti contacta la nr de telefon 0760966355

    RăspundețiȘtergere
  185. domnule dan diaconescu in legatura cu dna luminita magdalena calin eu cred ca aici este vorba de o mostenire in care este implicat fratele ei tot odata sund pentru a aduce in eroare plecarea ei in franta

    RăspundețiȘtergere
  186. de ce credeti ca a luat masina asa repede fratele ei dansul este prea rece in tot ce spune la telefon si a cautat sa termine cat mai repee comvorbirea

    RăspundețiȘtergere
  187. de ce credeti ca a luat masina asa repede fratele ei dansul este prea rece in tot ce spune la telefon si a cautat sa termine cat mai repede comvorbirea cu dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  188. domnule dan diaconescu in legatura cu dna luminita magdalena calin eu cred ca aici este vorba de o mostenire in care este implicat fratele ei tot odata sund pentru a aduce in eroare plecarea ei in franta de ce credeti ca a luat masina asa repede fratele ei dansul este prea rece in tot ce spune la telefon si a cautat sa termine cat mai repede comvorbirea cu dumneavoastra......

    RăspundețiȘtergere
  189. Daca iesiti presedinte sper sa nu faceti ca cei care sunt acum la putere

    RăspundețiȘtergere
  190. domnule dd nu sint implicati nici politistii si nici padurarul...a fost primarul !!!

    RăspundețiȘtergere
  191. MA NUMESC PRECUP SI SUNT O MAMA DISPERATA, AM O FATA DE 21 ANI CARE SUFERA DE MULTE BOLI, DAR PROBLEMA MARE ESTE CA A RAMAS FARA DINTISORI DE SUS. ACUM POARTA PLACA SI I S-A FACUT IMPLANTURI, VA ROG ;AM VANDUT TOT CE AM AVUT DE VALUARE RA LE POT PLATI, DAR MAI AM NEVOIE DE LUCRARI SI MAI AM NISTE HAINI DE BLANA[ 2 NATURALE[1 VULPE POLARA,1 PISICA NEAGRA] SI 2 ARTIFICIALE. VA ROG AJUTATI-MA SA LE POT VINDE CA SA POT SA-MI AJUT FATA, EA NU POATE MUNCII CA ARE O SCOLIOZA LOMBARA CERVICALA CU UNGHI DE 39 GRADE SI ARE DURERI FOARTE MARI. VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA SA LE POT VINDE [ HAINILE SUNT NOII SI ADUSE DIN ITALIA] NR MEU DE TELEFON ESTE 0767784180 .VA ROG SUNTETI SINGURA MEA SALVARE SI SA VA AJUTE DUMNEZEU IN TOT CE VA DORITI

    RăspundețiȘtergere
  192. DOMNULE DAN DIACONESCU MA NUMESC DANA STELEA SI VA URMARESC SEARA DE SERA DIN STATELE UNITE SI AS DORI SA VA FELICIT PENTRU TOT CEA CE FACETI SI SA VA SPUN CA NU STIU CUM AR FI VIATA FARA POSTUL DV DE TV . VA DORESC MULTA SANATATE SI IMPLINIRI DUMNEZEU SA VA AJUTE .SARBATORI FERICITE CELOR DIN ECHIPA SI TUTUROR ROMINILOR .SA VA AJUTE DUMNEZEU SA AJUNGETI PRESEDINTE O SA MERGEM LA NEW YORK SA VA VOTAM

    RăspundețiȘtergere
  193. domnilor si normal ca nu o sa va dea nici o informatie cei de la benzinarie, domnule nu va ginditi ca dv plecati si ei ramin le e frica le a astupat altii gura inainte dana stelea

    RăspundețiȘtergere